19. ULUSAL TURİZM KONGRESİ

17-21 Ekim 2018

17/09/2018 – Kabul Edilen Bildiriler Listesi

Saygıdeğer Bilim İnsanları,

Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde 17-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan 19. Ulusal Turizm Kongresi için Bildiri Değerlendirme Süreci sona ermiştir. Kongre için gönderilen toplam 118 bildiriden 2 tanesi geri çekilmiş olup, sürece dâhil edilen 116 bildirinin hakem denetiminden geçmesi sonucu 94’ü sözlü sunuma kabul edilmiş olup, 22 bildiri hakemler tarafından sözlü sunum için uygun bulunmamıştır. Çalışmalarıyla kongreye destek veren/katkı sunan yazarlara teşekkür ederiz. Ayrıca bildirilerin değerlendirilmesi sürecinde gerek danışma kurulu üyelerimize gerekse bilim kurulu üyelerimize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

KONGRE KAYIT, KONAKLAMA ve ULAŞIM İLE İLGİLİ BİLGİLER

Tüm katılımcılarımızın kongre katılım ücretini ilgili hesaba ödedikten sonra banka dekontu, kongre kayıt formu, telif hakkı devir formu ile konaklama ön rezervasyon ve ulaşım formlarını ilgili tarihler aralığında utk19@aku.edu.tr mail adresine göndermeleri önem arz etmektedir. İlgili formlara ulaşmak için aşağıda belirtilen linkleri kullanabilirsiniz:

Kongre Kayıt Banka Hesap Bilgileri

Kongre Kayıt Formu