KONGRE KONULARI
19. Ulusal Turizm Kongresi’nin Ana Teması “SAĞLIK TURİZMİ” Olmakla Birlikte Aşağıda Yer Alan Konular
Üzerinde Gerçekleştirilecek Çalışmalar da Kongre’de Değerlendirilmeye Tabi Tutulacaktır.
# |
Kod |
ALANLAR
|
1 | TURİZM EKONOMİSİ VE POLİTİKASI | |
1.1 | Turizm Politikası ve Planlaması | |
1.2 | Turizm Ekonomisi | |
1.3 | Turizm ve Sürdürülebilirlik | |
1.4 | Turizm Eğitimi | |
1.5 | Turizm Mevzuatı | |
2 | DESTİNASYON YÖNETİMİ VE PAZARLAMASI | |
2.1 | Destinasyon Yönetimi | |
2.2 | Destinasyon Pazarlaması | |
2.3 | Turizm Sosyolojisi | |
3 | TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİMİ | |
3.1 | Otel Yönetimi | |
3.2 | Turizm Aracıları Yönetimi | |
3.3 | Yeme-İçme İşletmeleri Yönetimi | |
3.4 | Ulaştırma İşletmeleri Yönetimi | |
4 | TURİZM İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA | |
5 | TURİZM İŞLETMELERİNDE MUHASEBE-FİNANSMAN | |
5.1 | Turizm İşletmelerinde Muhasebe | |
5.2 | Turizm İşletmelerinde Finansman | |
6 | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | |
7 | TURİZM REHBERLİĞİ | |
8 | REKREASYON VE BOŞ ZAMAN YÖNETİMİ | |
9 | TURİZM ÇEŞİTLERİ | |
10 | TURİZMLE İLGİLİ DİĞER GÜNCEL KONULAR | |
11 | SAĞLIK TURİZMİ |